StoryEditor

Muškarac upucan u Slavonskom Brodu, napadač je u bijegu

Piše D  /  08.01.2019., 07:01h

Upucan ugostitelj?

Kako javlja portal SBplus, policija je izvijestila kako je do pucnjave došlo u vanjskom haustoru u bloku VII Naselja Andrije Hebranga. Policijski službenik krim policije PU brodsko-posavske Dražen Puljak im je izjavio kako je "jedna nepoznata osoba ispalila više hitaca u smjeru muške osobe koja je liječnički zbrinuta te je van životne opasnosti". 

SBplus doznaje kako se radi o jednom brodskom ugostitelju, inicijala J.K., koji je zadobio prostrjelnu ranu natkoljenice. 

On je zbrinut u slavonskobrodskoj Općoj bolnici gdje je zadržan na liječenju. 

Napadač u bijegu

Počinitelj je pobjegao, a policija traga za njim. Iako imaju određenih saznanja, kako bi zaštitili istragu nisu s njima izašli u javnost, javlja SB plus.

Nedugo nakon pucnjave su se, podsjetimo, oglasili iz PU brodsko-posavske. 

"U Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, u 19 sati, zaprimljena je dojava o pucnjavi u naselju Andrije Hebrang, u Slavonskom Brodu. Na mjesto događaja odmah je stigla policijska ophodnja, kao i djelatnici Hitne medicinske pomoći, koji su na mjestu događaja pružili liječničku pomoć ozlijeđenoj muškoj osobi, a koju su potom prevezli na daljnje liječenje u bolnicu, u Slavonskom Brodu", izvijestila je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 11:59