StoryEditor

Muškarac u Osijeku ugušio majku? Susjedi prepričali što je sve radio...

Piše D  /  14.08.2020., 11:08h

Možemo potvrditi da je 85-godišnjakinja pronađena mrtva i da sumnjamo na ubojstvo, rekli su nam u PU osječko-baranjskoj u petak.

Potvrdili su i da za ubojstvo sumnjiče 61- godišnjaka kojeg su priveli na kriminalističku obradu.

Mještani Normanaca rekli su nam u petak kako sumnjaju da je sin, kojeg znaju po imenu Dragiša, ali ne znaju je li mu to pravo ime, ubio majku u njihovoj obiteljskoj kući. Radi se o čovjeku koji je, tvrde, uvijek bio problematičan, prenosi 24sata.hr.

- On je bio zapostavljen. Uvijek je radio probleme. Mislim da ne možete pronaći osobu u ovoj ulici s kojom dotični nije imao problem - rekla nam je mještanka koja je željela ostati anonimna.

Navodi i kako je znao izaći na ulicu i masturbirati, a jednom od mještana obavio je i veliku nuždu ispred kućnog praga. Zgroženi takvim prizorom mještani su ga često prijavljivali policiji.

- Najgore je što je to radio pred našom djecom - dodala je mještanka. Neslužbeno smo doznali i kako su mještani čuli da je sin majku maltretirao i da je pronađena mrtva s masnicama po tijelu i tragovima gušenja. Policija je događaju pristupila izuzetno oprezno te su u četvrtak, kad je pronađeno tijelo, čitav slučaj vodili kao sumnjivu smrt.

Mještani kažu kako su u večernjim satima primijetili policijska vozila koja su dolazila i odlazila, a na kraju su odveli i sina. Iz PU osječko-baranjska potvrdili su kako se radi o 61-godišnjaku za kojega se sumnja da je počinio ubojstvo. Kriminalističko istraživanje kojim istražitelji nastoje utvrditi sve okolnosti nedjela kao i motiv počinitelja do zaključenja ovog izdanja nije bilo dovršeno. Mještani su ispred kuće u kojoj se dogodilo ubojstvo zapalili lampione.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 11:47