StoryEditor

Muškarac u obiteljskoj kući upucao svoje roditelje, bore se za život

Piše D  /  04.06.2020., 08:06h

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, došlo je do pucnjave u obiteljskoj kući, točnije u Ulici Andrije Hebranga. Više osoba koje su zadobile prostrijelne rane su prebačene u bolnicu. Policija je okupirala veliki dio Gruža u potrazi za počiniteljom, provjeravali su unutar kafića prilikom potrage. U Facebook grupi “Radarska kontrola Dubrovnik i okolica” članovi pišu kako su policajci na Dupcu te provjeravaju svako vozilo, kao i na Nuncijati i Komolcu.

Počinitelj je uhićen tijekom noći. Riječ je o muškoj osobi za koju se sumnja da je ranio svoje roditelje koji su u teškom stanju i bore se za život. Policija ga je navodno pronašla u drugom objektu u kojem se skrivao.

“Sinoć, 3. lipnja, u 23,05 sati u obiteljskoj kući u Postarnjskoj ulici u Dubrovniku 37-godišnjak je iz vatrenog oružja pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju koji su zadobili teške tjelesne ozljede te se trenutno nalaze na liječenju u dubrovačkoj bolnici. Ubrzo nakon pucnjave, muškarac je uhićen i trenutno se nalazi u prostorijama policije na kriminalističkoj obradi”, priopćila je policija.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 17:59