StoryEditor
"ispravna stvar"

Muškarac šokirao suprugu kako bi naučila lekciju: "Rekao sam joj da to više ne čini"

Piše desk  /  20.02.2022., 08:31h
Rekao sam joj da to nikad više ne čini i obećala je da neće, ali je stalno ponavljala isto – rekao je suprug

Ženi iz Velike Britanije koja je imala naviku na nekoliko minuta ostavljati svog malog sina u otključanom automobilu kako bi na brzinu obavila neki posao, suprug je priredio veliki šok.

Kako piše britanski Mirror, suprug je stalno ponavljao ženi neka to ne čini jer je opasno i jer netko može oteti dijete. Supruga mu je stalno obećavala kako neće ostavljati dijete u otključanom automobilu dok odlazi na par minuta u ljekarnu ili banku, ali je ipak to činila.

Jednom je suprug slučajno vidio suprugu kako odlazi u ljekarnu, a sina je ostavila u autosjedalici u, i taj put otključanom automobilu. Tad je odlučio uzeti dijete i lažirati otmicu kako bi suprugu naučio lekciju.

– Rekao sam joj da to nikad više ne čini i obećala je da neće, ali je stalno ponavljala isto – rekao je suprug za Mirror.

Žena se vratila nakon 6 minuta iz ljekarne i shvatila kako joj u automobilu nema sina. Uhvatila ju je panika, uzela je mobitel i htjela zvati policiju. Tad joj je suprug prišao i otkrio što je učinio.

Žena je bila ljuta, ali suprug je siguran da je učinio ispravnu stvar.

– Da nam je sin stvarno otet, ne bi bilo pomoći i bila bi kriva. Ne živimo u opasnom dijelu, ali nikad se ne zna što se može dogoditi – rekao je suprug.

Je li njegov postupak bio ispravan ili ne, svatko će kazati drugačije, ali je sigurno kako žena više neće ostavljati dijete samo u otključanom automobilu, piše Fenix.

Dnevnik.ba

24. veljača 2024 07:45