StoryEditor
nevjerojatno

Muškarac pogriješio trgovinu pa zaradio tužbu, mora platiti kaznu od 350 eura

Piše desk  /  24.09.2022., 11:20h

Kaznu u iznosu od 350 eura morat će platiti jedan Bečanin koji je želio otići u kupovinu, ali je vozilom skrenuo u krivu ulicu i ušao na posjed veletrgovine u kojoj nije namjeravao kupovati.

Što se točno dogodilo, muškarac je otkrio za austrijske medije. On je sredinom kolovoza vozio prema Inzersdorfer Großgrünmarkt u Beču kako bi svoje domaćinstvo opskrbio jeftinim, a dobrim voćem i povrćem. No, potraga za povoljnim cijenama nije dobro prošla.

Muškarac je vozilom skrenuo u krivu ulicu i ušao na prostor druge veletrgovine u kojoj nije namjeravao kupovati. Austrijski mediji ne navode je li vozilo parkirao na posjedu veletrgovine ili je izašao odmah kad je shvatio da je na pogrešnom mjestu. No, nakon nekoliko dana dobio je pismo iz odvjetničkog ureda u kojem je bila tužba za ometanje posjeda zbog propusta, prenosi Fenix-magazin.

Kako stoji u dopisu odvjetničkog ureda, muškarac je vozilom upravljao suprotno od propisanog smjera kretanja i bez dozvole za ulazak. Budući da nije kupovao od vlasnika veletrgovine u čiji je prostor vozilom ušao, remetio je mir klijenata i sada veletrgovcu za to mora platiti  351,30 eura.

Bečanin uopće ne razumije tužbu protiv sebe za ometanje posjeda i ne želi platiti kaznu. – Bile su otvorene barijere na ulazu! Zar to nije čista dozvola za ulazak?, upitao je Bečanin.

Iako muškarac nema razumijevanja za ponašanje trgovca na veletržnici, vjerojatno će morati platiti kaznu. Na ulazu u veletrgovinu je izričito navedeno da će se prolazak kroz ulaz kažnjavati za osobe koje nisu kupci veleprodaje.

Dnevnik.ba

23. studeni 2022 11:05