Article_Top_970x250

Muškarac iz Sniježnice kod Teočaka brutalno pretučen i opljačkan

razbojstvo

Muškarac iz Sniježnice kod Teočaka brutalno pretučen i opljačkan

ožu 03, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Haris Hodžić (49) iz Sniježnice kod Teočaka brutalno je pretučen i opljačkan u noći s četvrtka na petak dok je pješačio iz ovog mjesta prema centru grada.

Kako je potvrđeno iz MUP-a Tuzlanske županije za sarajevski portal Faktor.ba , oko sat nakon ponoći 1. ožujka nadležna policijska stanica infomirana je da je na lokalnom putu u mjestu Rudine fizički napadnuta osoba iz Sniježnice, kojoj su nanesene ozljede u predjelu glave.

"Ozlijeđeni je prevezen na UKC Tuzla na ukazivanje liječničke pomoći, gdje je zadržan. Liječnici se nisu izjasnili o stupnju ozljeda oštećenog. On je kazao da mu nedostaje određena svota novca iz novčanika", rečeno je spomenutom portalu u MUP-u TŽ.

Prema neslužbenim informacijama, od Hodžića je napadač uzeo oko 450 KM.Foto: Glas Drine

FOTO: Glas Drine

Lokalni portali su javili da je Hodžić inače osoba s poteškoćama u razvoju i narušenog zdravlja, a da je policija, navodno, zbog sumnje da je počinio ovo kazneno djelo, privodila njegovog sugrađanina. On je, navodno, priznao napad na Hodžića.

Međutim, iz Operativnog centra MUP-a TŽ su rekli da oni tom informacijom trenutno ne raspolažu.

"Potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja poduzimaju službenici Odjela krim-policije PU Kalesija", rečeno je u MUP-u.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250