StoryEditor
uoči ročišta s alisom

Muriz Memić: "Onaj tko je bio pored mog djeteta kada je ubijeno, sad me tuži!"

Piše desk  /  11.04.2023., 10:36h

Muriz Memić, otac ubijenog Dženana, danas je došao na ročište, koje se održava u Općinskom sudu u Sarajevu u parničnom postupku po tužbi Alise Ramić rođ. Mutap protiv njega.

- Sve je ovo smiješno, čitav ovaj postupak. Netko tko je bio pored vašeg djeteta kada je ubijeno, sad vas još tuži. Za što me ona tuži, to su oni izvadili iz konteksta. Treba sagledati čitavu situaciju. Moj odvjetnik je tražio na pripremnom ročištu da se prekine ovaj postupak, dok se ne okonča ovaj, da vidimo tko je to ubio Dženana – rekao je Muriz jutros novinarima ispred sjedišta Općinskog i županijskog suda u Sarajevu, prenosi Avaz.

Dodao je da Alisa tuži njega, a ne nekoga tko je i nju pretukao.

- Njena obitelj je izjavila da je pretučena. Alisa se žali da ne vidi na jedno oko od tog udarca koji je primila, ja ne vidim evo sedam godina na oba oka. Evo što doživite na kraju da dođe ona da me tuži za neku klevetu. Meni su to ljudi pričali za njenu obitelj tko je i kakva je ona, iz kakve je obitelji. Nije ni čudo. Ja samo hoću da saznam tko mi je ubio dijete – rekao je Memić.

Na pitanje novinara da li još ima povjerenje u pravosudni sustav, odgovorio je potvrdno.

- Uvijek se nađe časnih i poštenih ljudi. To je pokazalo i ukidanje one sramne presude od Branka Perića. Ima i u policiji i od vještaka časnih i poštenih. Odmah bi bila propast kad ne bih vjerovao u to – poručio je Memić uoči ročišta. 

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 14:02