StoryEditor

"MSN" ponovno na okupu? ´Smirite se, dolazim´

Piše D  /  23.06.2019., 02:06h

Nije tajna da je brazilska zvijezda Neymar nezadovoljan u PSG-u. Nakon dvije sezone u redovima francuskog prvaka odlučio je otići i sada svim silama pokušava isforsirati transfer - u Barcelonu.

Brazilac bi se rado vratio u klub u kojem je stekao zvjezdani status, ali živio u sjeni Lea Messija. Iz tog razloga odlučio se na samostalnu avanturu u PSG gdje je bio glavni igrač, ali je ubrzo shvatio da je razlika između Barcelone i PSG-a prevelika.

Sada bi mu najmanje smetala sporedna uloga pored Messija, shvatio je da u PSG-u nikako ne može doći do trofeja Lige prvaka, a u francuskoj ligi su toliko dominantni da više nije niti zabavno.

Ujedno, puknulo je i na relaciji s upravom, odnos s predsjednikom Nassero Al-Khelaifijem je klimav, a nije ništa bolji niti s mlađim suigračima. Nedavno ih je prozvao da ne uvažavaju starije igrača dovoljno i da ne slušaju savjete koje im daju.

Na sve to dogodio se i skandal s djevojkom koja ga je optužila za silovanje pa mu je želja čim prije otići i život u Francuskoj ostaviti iza sebe.

Stoga španjolski mediji javljaju da je Neymar bivšim suigračima Lionelu Messiju i Luisu Suarezu obećao da će se vratiti u Barcelonu!

Poznato je da trojac ima zajedničku grupu na WhatsAppu pod nazivom "Tri Južnjaka".

- Neymar, Messi i Suarez i dalje imaju zajedničku grupu na WhatsAppu i u redovitom su kontaktu. Sport ekskluzivno doznaje da su se bivši suigrači, i to ne samo Messi i Suarez, raspitivali u Neymarovu povratku na Camp Nou. Neymar im je samo odgovorio "Smirite se, dolazim" - piše španjolski Sport.

Problem u cijeloj priči mogao bi biti iznos od 250 milijuna eura koliko Parižani traže za svoju glavnu zvijezdu. Barcelona je spremna ponuditi 100 milijuna i Philippea Coutinha, koji se nije najbolje snašao u Barceloni.

A kao još jedan poguranac cijeloj priči je činjenica da iz PSG-a odlazi Dani Alves, Neymarov prijatelj i igrač s kojim se najviše družio u svlačionici Parižana. Alves je na Instagramu objavio oproštajnu poruku.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 20:20