StoryEditor
Goražde

MOŽDA I "LEGNE" PLAĆA Izetbegović vjeruje da se Dodik ohladio

Piše Fena  /  17.09.2021., 22:57h
Izetbegović je dodao da je ovo je jedna slijepa ulica, politika koju u ljutnji vodi Dodik i njegova stranka.

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović je danas u Goraždu, upitan o eventualnoj blokadi financiranja institucija BiH od 1. listopada ako do tada ne bude donesena odluka o privremenom financiranju, kazao da će plaću svi primiti i početkom listopada te da "imamo još nekih 45 dana da rješavamo tu stvar".

- Mislim da će se ovi inati ohladiti u međuvremenu. I ovo što Milorad Dodik radi ne bi bilo prvi, nego stoti put da se neke stvari kažu u ljutnji, u inatima, pa da se onda ipak racionalno postupi - kazao je Izetbegović, komentirajući Dodikovu izjavu da su spremni novci za isplatu onih koji iz RS rade u državnim institucijama.

Izetbegović je dodao da je ovo je jedna slijepa ulica, politika koju u ljutnji vodi Dodik i njegova stranka.

- Ja sam na vezi s nekim ljudima u SNSD-u i oni očekuju da to sve skupa stane i mi ih ohrabrujemo u tom smjeru, da to sve skupa stane, da se stvari smire, da pružimo jedni drugima ruku, da stabiliziramo stvari u BiH. Da pomognemo ovome narodu i jednom i drugom i trećem i zajedničkom, da lakše živi u ovoj zemlji, s manje napetosti, da mladi ljudi ne razmišljaju da odu, da ne odlaze iz BiH - kazao je Izetbegović te dodao da ovakve politike nisu dobre za ovo sve što je kazao.

Istaknuo je da imaju „dug prema ljudima u BiH, specijalno prema mladim ljudima“.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 22:28