StoryEditor

Mourinho hvali hrvatskog trenera: Ne želim da Kovač izgubi posao u Bayernu

Piše D  /  10.04.2019., 02:04h

Jose Mourinho uzeo je odmor nakon odlaska iz Manchester Uniteda. Portugalski stručnjak traži novi klub, a želja mu je preuzeti neku momčad iz njemačke ili francuske lige, prenosi Večernji.hr

Poznavajući ukus ‘The Special Onea‘ to mora biti bogat i uspješan klub, a jedan takav je bavarski gigant. 

- Bayern je veliki klub. Stvarno ne želim da Kovač izgubi posao jer je naporno radio kako bi dostigao ovu razinu. Nadam se da će Niko zadržati posao - rekao je Mourinho za Bildu nakon što su ga početkom mjeseca krenuli povezivati s bavarskim bundesligašem. Portugalac se nedavno sam ponudio Bayernu.

- Zašto ne bih otišao u Njemačku, tamo još nikada nisam nekoga. Pokušao bih osvojiti treći naslov u Ligi prvaka. Volio bih osvojiti prvenstvo u petoj različitoj državi - istaknuo je Mourinho. 

Kada je Bayern prošlog mjeseca ispao iz najelitnijeg europskog klupskog natjecanja Portugalac je kritizirao Kovača. 

- Bilo je tužno gledati onakav Bayern. Mislim da su u klubu pogriješili apsolutno u svemu - rekao je portugalski stručnjak. 

Mourinho je sada promijenio mišljenje te hrvatskog trenera časti ugodnim riječima i hvali njegov rad. Očito Jose ima neke svoje planove, a nije isključeno da bi mu Bayern u ovom trenutku bila savršena kombinacija.

Dnevnik.ba

 

19. travanj 2024 21:55