StoryEditor

Motorkom krenuo na policiju nakon krađe šume s ocem pa bježao traktorom

Piše D  /  03.06.2021., 01:06h

Policija iz Bosanskog Broda uhitila je B.L. iz tog mjesta dok se traga za njegovim ocem B.L., a osumnjičeni su za napad na policajce koji su intervenirali po prijavi da otac i sin bespravno sijeku šumu. Nezavisne.com pišu da je osim psovki upućenih policajcima jedan od osumnjičenih upalio motornu pilu kojom im je prijetio.

"Policijski službenici Policijske uprave Doboj jučer su uhitili B.L. iz Bosanskog Broda zbog osnovane sumnje da je istog dana izvršio kazneno djelo napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti i kazneno djelo krađa, dok se za drugo osobom još uvijek traga", naveli su iz policije.

Naime, kako su naveli, policija je postupila po prijavi da u privatnoj šumi na području općine Bosanski Brod dvije osobe vrše bespravnu sječu šume.

"Službenici Policijske postaje Brod su na licu mjesta zatekli B.L. i B.L., oba iz Broda, koji su uputili verbalne prijetnje i pogrdne riječi policijskim službenicima, a potom je B.L. s upaljenom motornim pilom krenuo prema policajcima ", navodi se u priopćenju. Kako je potvrđeno, oglušivši se na sva naređenja, otac i sin su pobjegli traktorom, a policajci su stigli i uhitili sina, dok se za njegovim ocem još uvijek traga.

Kako Nezavisne saznaju, dok su osumnjičeni bježali od policije ostali su bez plijena, jer su se drva, koja su bila natovarena na traktoru, rasula po šumi.

U sve je uključen i Sektor kriminalističke policije i Jedinice žandarmerije Policijske uprave Doboj.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 12:18