StoryEditor

Motociklom se zabio u traktor i poginuo

Piše D  /  12.06.2019., 09:06h

Vozač (35) motocikla poginuo je nešto prije ponoći u teškoj nesreći u Slavonskom Brodu, javila je PU brodsko-posavska. Kako navode, motociklist koji je nosio kacigu vozio se iz smjera istoka prema zapadu oko 23.35 sati. Ispred njega je bio i traktor kojim je upravljao muškarac (48), a u suprotnom smjeru je autom austrijskih registracija upravljao muškarac (45). 

Zbog neprilagođene brzine, vozač motocikla prekasno je uočio traktor ispred sebe i udario u njega te je auto iz suprotnog smjera naletio na odbačeni motocikl. Vozač motocikla na mjestu je smrtno stradao. 

Iz policije su poslali apel na vozače da voze s  upaljenim dnevnim ili kratkim svjetlima tijekom cijele godine, koriste propisanu, homologiranu i uredno pričvršćenu zaštitnu kacigu, ali i drugu motociklističku opremu (jakna, hlače, štitnici, čizme, rukavice).
- Krećite se dopuštenim brzinama, tijekom vožnje u skupini – krećite se jedan iza drugog, a ono najvažnije je da ne precjenjujte vlastite mogućnosti, odnosno ne podcjenjujte opasnosti u prometu - kažu iz policije, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 12:37