StoryEditor

Motociklom prešao u suprotni trak, od siline udarca odletio 20 metara

Piše D  /  12.08.2019., 02:08h

Nesreća se dogodila oko 19.20 kada su se sudarili Renault Megane, koji je vozio N. V. iz Prijedora, i motocikl Suzuki kojim je upravljao Marčeta.

Motociklist je tom prilikom zadobio teške ozljede. Poslije ukazane liječničke pomoći u Prijedoru prevezen je u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske gdje je ubrzo preminuo.

Prema pričama očevidaca, motociklist je, iz za sada nepoznatih razloga, prešao u suprotni trak i direktno se sudario s Renaultom nakon čega je završio na travnatoj površini kružnog toka.

– Vozač Renaulta je izlazio iz kružnog toga, a mladić sa motociklom je prešao u suprotnu stranu i direktno udario u njega. To se dogodilo nekih desetak metara prije kružnog toka, a od udara motociklist je doslovno preletio auto i pao nekih 20 metara od mjesta nesreća, nasred kružnog toka – pojasnio je sugovornik Oslobođenja.

image

FOTO: RAS

Kaže da je ubrzo stigla i hitna pomoć čiji su radnici nekoliko minuta pružali pomoć nastradalom motociklistu, a pomagali su im i pojedini prolaznici koji su se zatekli na licu mjesta. Ozljede glave zadobio je i vozač automobila.

Prema neslužbenim informacijama, nesretni mladić je prije nesreće vozio motocikl na jednom kotaču, a prema pričama očevidaca u trenutku nesreće nije imao ni kacigu.

– Prizor je bio užasan. Od udaraca motocikl se skoro prepolovio na dva dijela, a prednji dio vozila je bio u potpunosti uništen. Odmah se vidjelo da je mladić koji je vozio motocikl bio u jako teškom stanju, dok je vozaču auta bila razbijena glava – kaže sugovornik.

Dodao je da su se na ovom kružnom toku i ranije događale teške nesreće, ali da nikada nitko nije poginuo.

– Vozači voze puno brže nego što je dozvoljeno, zbog toga se i događaju nesreće. Samo par sati poslije ove nesreće u tom kružnom toku se u subotu dogodila još jedna nesreća, ali srećom tu nitko nije nastradao – ispričao je sugovornik Oslobođenja.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 00:36