StoryEditor
doček nove godine

Mostar spreman za najbolji doček Nove, smještajni kapaciteti već odavno popunjeni

Piše fena  /  28.12.2023., 11:00h

Organizacijski tim dočeka Nove godine u Mostaru priopćio je kako je sve spremno za doček najluđe noći u godini u kojoj će Mostarce i njihove brojne goste zabavljati regionalna zvijezda Željko Joksimović.

Organizacijski tim očekuje i najveći broj posjetitelja dosad i naglašava da ta očekivanja potvrđuju i informacije iz mostarskih hotela.

"Naši smještajni kapaciteti su već odavno popunjeni i imamo  veliku listu čekanja za slučaj da se neka rezervacija oslobodi. Svakodnevno imamo pozive i upite za smještaj za novogodišnju večer", kazao je Tomislav Galić iz hotela Mepas.

Tradicionalno u Mostaru se priprema i poseban doček za najmlađe koji će u nedjelju, 31. prosinca, započeti točno u podne, dječjom Novom godinom. Najmlađe očekuje nezaboravno iskustvo ispunjeno, smijehom, zabavom i čarolijom novogodišnjeg dana u kojemu će ih zabavljati Lola klaunovi i mađioničar Steffano. Vrhunac zabave svakako će biti novogodišnja predstava sa Djedom Mrazom u izvedbi Pozorišta lutaka Mostar.

Ispraćaj stare godine na pozornici na šetalištu Nikole Šubića Zrinskog krenut će s najboljom glazbom već od 20 sati, kada će atmosferu početi zagrijavati DJ Mayer. U nastavku najluđe noći posjetitelje će repertoarom sastavljenim od najvećih hitova zabavljati mlada i sve popularnija pjevačica Antoniette Čerkez.

Spektakularnim programom uz Željka Joksimovića, jednu od najvećih zvijezda regije, Mostar će uploviti u 2024. godinu. Inače, Željko Joksimović je uoči ovog nastupa, a nakon tri godine pauze, objavio novu pjesmu „ 1000 žena“ koju će upravo publika u Mostaru prva čuti uživo.

„ 1000 žena je naš mali novogodišnji poklon. Cijeli moj bend, kao i ja osobno i moja obitelj, dolazimo u vaš grad puni divne energije, koju želimo podijeliti sa svima koji će nam se pridružiti. Svaki naš koncert je jedna mala lična magija koju čuvamo do sljedećeg susreta. Obećavam da će tako biti i sada“, kazao je Željko uoči novogodišnjeg nastupa.

Program će voditi Bojan Beribaka, glumac dubrovačkog Kazališta Marina Držića, inače rođeni Sarajlija koji je jedan dio života proveo i u Mostaru kao član MTM-a te dio ansambla HNK Mostar.

Generalni pokrovitelj Javnog dočeka je NLB Banka Sarajevo koja je prepoznala važnost kulturnih događaja i posvećena je inicijativama koje doprinose kulturnoj živosti Bosne i Hercegovine, stoji u priopćenju.

‘‘Uoči nadolazećeg događaja posebnu zahvalnost iskazujemo generalnom pokrovitelju dočeka Nove godine NLB Banci, kao i sponzorima bez čije podrške ovakav događaj ne bi bio moguć. Vjerujemo kako će njihova podrška pridonijeti nezaboravnom iskustvu u kojem će svaki posjetitelj maksimalno uživati‘‘, poručio je organizacijski tim Nove godine Grada Mostara.

Ovogodišnji doček potvrđuje status najpoželjnije destinacije kojoj Mostar teži protekle tri godine, dodaju iz tog tima. 

Na tradicionalnoj reprizi dočeka 1. siječnja 2024. Mostarci će imati priliku uživati u dva koncerta uz grupu Gabriel te zvijezdu večeri Ivu Jurića uz pratnju benda Zadnja šansa.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 23:51