StoryEditor

Mostar SG Staklorad: Imamo velike šanse za povijesni uspjeh u Europi

Piše D  /  11.09.2019., 08:09h

-Veoma sam zadovoljan i urađenim i pojačanjima. Imali smo pripremni meč protiv Crvene zvezde, a sada nas očekuje još par prijateljskih susreta. Nadam se da ćemo se odlično pripremiti za početak sezone i Ligu prvaka. Dobili smo kvalitetnu grupu, ali imamo velike šanse da prođemo dalje i napravimo povijesni uspjeh. Što se tiče domaćeg prvenstva, mislim da će ovo biti najzanimljivija liga. Salines je angažirao kvalitetna pojačanja. Nadam se da ćemo osvojiti titulu – rekao je kapetan Marijo Aladžić.

Velika su i očekivanja Bilala Jelića.

-Radimo naporno. Najvažnije je da nema povreda. Pripreme protiču u najboljem redu. Od Lige prvaka su očekivanja velika, ali znamo da neće biti lako. Trebamo biti ozbiljni i fokusirani i mislim da rezultat neće izostati. U prvenstvu je cilj dupla kruna – izjavio je Jelić.

Jovan Lazarević također vjeruje u duplu krunu i europski iskorak.

-Boris Kajan (kondicijski trener) uradio je dobar posao. Kroz budući period ćemo biti još i spremniji. Ova faza obuhvata 40 dana rada, a mi smo tek na desetom. Do Lige prvaka ćemo biti svježi. Očekujem prolazak dalje. Ekonomac je ostao na mladim snagama i to će biti naš prolaz. Ići ćemo na drugo mjesto. Nije realno mjeriti se sa Sportingom koji je prošle sezone osvojio Ligu prvaka. Iskreno vjerujem da ćemo osvojiti drugo mjesto i proći u drugi krug – dodao je Lazarević.

Veliko pojačanje za Mostar SG Staklorad predstavlja srbijanski reprezentativac Nemanja Momčilović.

-Dobro sam primljen u gradu i na treninzima. Očekivanja su velika, to je obrana titule i osvajanje Kupa, koji lani nismo uspjeli osvojiti, uz iskorak u Ligi prvaka. Neće biti nimalo lako, imamo Sporting, slovenački Debevec i Ekonomac koji se takoreći raspao, ali i sa njima će biti teško. Imam dosta utakmica u elitnoj rundi kojoj težimo i vjerujem da ću u dobroj mjeri pomoći ekipi – kazao je novajlija u dresu Mostaraca.

Druga faza Lige prvaka igrat će se sredinom listopada u Sloveniji, izvijestili su iz Staklorada.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 07:49