StoryEditor
susreli se s kordićem

Mostar i Gradsku upravu posjetilo izaslanstvo bavarske Kršćansko-socijalne unije

Piše desk  /  06.06.2022., 15:14h

Izaslanstvo bavarske Kršćansko-socijalne unije (CSU), jedne od utjecajnijih političkih stranaka u SR Njemačkoj, predvođeno bivšim premijerom Bavarske Guntherom Becksteinom, danas je posjetilo Mostar i sastalo se s gradonačelnikom Mariom Kordićem.

Gosti iz Njemačke upoznati su s načinom funkcioniranja Mostara i činjenicom kako je izborni zakon za Grad Mostar omogućio ravnopravnost svim narodnima i građanima. Razgovaralo se i o gospodarskim potencijalima Mostara i mogućnostima investiranja kako bi se otvorila nova radna mjesta i zaustavio odlazak mladih ljudi, a gradonačelnik je odgovarao i na brojne upite gostiju iz Njemačke.

image

Izaslanstvo CSU-a u Mostaru

MOSTAR.BA -

Kordić je upoznao izaslanstvo iz Njemačke s projektima koji su urađeni u prethodnom razdoblju, a sve s ciljem poboljšavanja uvjeta života. On je naglasio kako Mostar ima preduvjete za razvoj turizma i da je to sektor koji se može dodatno unaprijediti.

Izaslanstvo bavarske Kršćansko-socijalne unije (CSU) prije odlaska za Podgoricu posjetilo je i neke od znamenitosti u Mostaru, među kojima i Stari most te Galeriju "The Hub of Fine Arts", koja ima u svojoj kolekciji umjetnička djela vrijedna 300 milijuna KM.

Dnevnik.ba

15. svibanj 2024 23:26