StoryEditor
PR

Mostar dobiva prvu IT konferenciju- VISION DAYS, od danas dostupne Early Bird kotizacije.

Piše desk  /  25.01.2024., 14:31h

Konferencija VISION DAYS održat će se po prvi put u Mostaru 23. i 24.05.2024. u CineStaru, a tema prvog izdanja je „IT sigurnost je u vašim rukama“.

Namijenjena je prije svega IT Security stručnjacima ali i managementu svih kompanija, a sve sa ciljem da se omogući što bolje razumijevanje važnosti informacijske infrastrukture i njezine sigurnosti za uspješan rast i razvoj kompanija.

Ova dvodnevna konferencija ponudit će predavanja eminentnih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u velikim IT korporacijama, kao i europskim i svjetskim projektima. U posebnom fokusu bit će regionalni IT stručnjaci i certificirani stručnjaci za Cyber Security.

„Osmišljena je na način da sva predavanja budu zasnovana isključivo na CASE STUDY predavanjima eminentnih stručnjaka, sa posebno odabranim predavanjima iz dugogodišnjeg iskustva u struci“, ističu organizatori iz kompanije DNS IT Consulting and Services, iza kojih je dugogodišnje iskustvo u IT industriji i sudjelovanju u predavačkom dijelu sličnih konferencija u regiji.

Dolazak na ovu važnu konferenciju najavila su i mnoga poznata predavačka imena koja su svoje bogato iskustvo dijelila na pozornicama renomiranih konferencija, poput Microsoft Ignite-a, Vmware EXPO-a, TechED-a, pa sve do regionalnih IT konferencija Network, Sinergija, Advanced Technology Days i druge.

Ne propustite priliku biti dio ove prve IT konferencije u Mostaru i osigurati svoje mjesto po najpovoljnijoj cijeni, jer upravo danas su krenule rane prijave na VISION DAYS.

Early Bird kotizacije dostupne su po cijeni 250,00 KM + PDV sve do 10.02. putem službene stranice konferencije.

Nakon ovog datuma cijene će biti veće, pa će Regular kotizacije iznositi 300, 00 KM + PDV (do 11.02.-10.05.), a Last Minute kotizacije 350,00 KM + PDV (11.05.-23.05.).

Konferencija će ponuditi 20-ak predavanja koja će se održavati istovremeno u dvije dvorane u CineStaru. Očekuje se kako će ih pratiti oko 250 sudionika iz cijele regije.

Budite dio ovog jedinstvenog IT događaja i unaprijedite svoje znanje kroz predavanja eminentnih IT stručnjaka.

Dnevnik.ba

23. svibanj 2024 17:33