StoryEditor

MORA NAPUSTITI NBA MOMČAD Hrvatski košarkaš Dragan Bender dobio otkaz u Milwaukeeju

Piše D  /  08.02.2020., 07:02h

Dragan Bender (22) dobit će otkaz u Milwaukee Bucksima.

Procedura za otpuštanje hrvatskog košarkaša već je započeta, javlja najugledniji NBA insajder, ESPN-ov Adrian Wojnarowski, prenose 24sata.

 Papirologija bit trebala biti realizirana u ponedjeljak, a uprava Bucksa na taj se potez odlučila kako bi stvorila mjesta kvalitetno pojačanje na njegovoj poziciji - krilo Marvina Williamsa, koji je dogovorio raskid ugovor s Charlotte Hornetsima desetak sati ranije. Williams je otkupio svoj ugovor kako bi se negdje drugdje mogao boriti za titulu.

Rođeni Čapljinanin došao je u NBA ligu kao četvrti izbor drafta 2016. godine, a u početku je igrao za Phoenix Sunse. Još kao nerazvijeni projekt upao je u tešku poziciju i odtad je za njega sve išlo nizbrdo. Proteklog ljeta pričalo se o njegovom odlasku u CSKA Moskvu, sve je bilo dogovoreno, no onda je potpisao dvogodišnji minimalac za Buckse. 

Velik dio sezone proveo je u Razvojnoj ligi gdje je dominirao, a za očekivati je da bi Benderu još netko mogao dati priliku u NBA ligi nakon tih predstava u drugoj po snazi američkoj profesionalnoj košarkaškoj ligi. Ipak, ta sljedeća bi ujedno mogla biti i zadnja, prenose 24sata.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 09:21