StoryEditor
"Dodikova televizija"

Mojmira Pastorčić odbila prijeći na Una TV: "Hvala na interesu..."

Piše Desk  /  01.10.2021., 10:10h
Premda su neki mediji pisali kako je Mojmira Pastorčić u pregovorima za prelazak na TV Una, ona je to demnatirala i najavila kako ostaje na RTL-u.

Da, zvali su me da budem voditeljica Dnevnika na TV Una, ali kolegama sam se zahvalila na komplimentu i odbila njihovu ponudu. Ne napuštam emisiju koju uređujem i vodim, i koju smo pretvorili u jednu od najgledanijih i najprepoznatljivijih emisija u Hrvatskoj, zbog čega ovog petka, 1. listopada krećemo i s novim izdanjem, prenosi Večernji list.

RTL Direkt petkom bit će malo drugačiji format, bliskiji late night showu. Sama ga uređujem i vodim, i osjećam dovoljan pritisak i nervozu i bez ovih naklapanja o mom tobožnjem transferu. Hvala na interesu - poručila je za RTL.hr.

Podsjetimo, nova regionalna televizija Una TV s emitiranjem bi trebala početi do kraja ove godine,a  i prije početka podigla je dosta prašine u medijskom svijetu zbog brojnih lica koja su najavila svoj prelazak na televiziju koja će svoja studija imati u tri države - Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Najavljeno je kako će pokrivati čak 20 milijuna ljudi, a program će se emitirati preko kabelskih operatera.

Hrvatski studio već se užurbano gradi u Sky Officeu u zagrebačkom Rudešu. Središte televizije bit će u Banjoj Luci, a još prije mjesec dana u javnost je procurila informacija kako je Una TV u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana predsjedništva BiH Milorada Dodika. Zbog toga je u javnosti dobila ime Dodikova televizija, a ubrzo su se pojavila i prva imena koja će naći svoje mjesto u programu poput Severine ili Ivane Paradžiković. 

Dnevnik.ba

28. studeni 2022 20:12