StoryEditor

Modrićev dres je najprodavaniji otkad nema Cristiana Ronalda

Piše D  /  21.07.2018., 07:07h

Pored svih zvijezda koje Real Madrid ima, jedno ime se ipak najviše ističe. I ne, to nije ono Garetha Balea, Karima Benzeme, Sergija Ramosa, Tonija Kroosa ili Marcela, kako bi netko pomislio. Otkad je otišao Cristiano Ronaldo definitivno najveća zvijezda najtrofejnijeg svjetskog kluba je Luka Modrić!

I za sve je zaslužan njegov naporan rad uz sav silan raskoš talenta kojeg posjeduje. Otkad je odveo Hrvatsku do srebra i postao najbolji igrač Svjetskog prvenstva, zahtjevi za njegov dres Reala su naprosto eksplodirali.

Modrić je postao nova ikona Real Madrida, piše As.

I sve se to događa u trenutku kada Real mijenja svoju politiku i Ronalda zamjenjuje novim zaštitnim licem. U službenom klupskom fan shopu sve ‘vrišti‘ fotografijama i dresovima Karima Benzeme, ali navijači uvijek znaju najbolje prepoznati tko zaslužuje biti ikona kluba premda Real još uvijek nije izašao sa službenim brojkama.

Real je već započeo pripreme za nadolazeću sezonu, a Modrić se nalazi na zasluženom godišnjem odmoru i kroz 10-ak dana bi se trebao priključiti španjolskom velikanu.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 03:24