StoryEditor

Modrićev bliski poznanik otkrio gdje će Luka nastaviti karijeru

Piše D  /  07.02.2020., 11:02h

Bivši igrač Reala i sportski direktor, Peđa Mijatović, komentirao je navode kako bi Luka Modrić mogao napustiti svlačionicu kraljevskog kluba ovo ljeto te o njegovom mogućem odlasku u MLS i Inter Miami, klub Davida Beckhama.

Mijatović kao osoba koja je u svakodnevnom kontaktu s Lukom, ali i koji brine o sportskoj politici kluba tvrdi:  - Modrića vidim u Realu sljedeće sezone. Ima još jednu godinu igranja prema ugovoru i koliko ja znam, njegova je želja također ostati u Realu, prenosi Večernji.

Iako, u nogometu nikad ne znate. Ali njegova je želja ostati - potvrdio je za El Larguero. Podsjetimo, Luka Modrić najveća je želja Inter Miamija, novog MLS kluba i njegova vlasnika, nogometne i modne ikone Davida Beckhama koji pokušava sve ne bi li na Floridu doveo hrvatskog kapetana, pisala je Marca.

Plaća koju bi godišnje Modrić zaradio u Americi zvuči nestvarno – 20 milijuna eura godišnje. Ipak, uvijek postoji ono ‘‘ali‘‘. Modrić bi trebao u MLS otići već idući mjesec kada počinje sezona, a jasno je kako ni Realu ni Modriću ni u primisli nije da bi mogao napustiti Madrid prije lipnja, a evo sada po riječima Peđe Mijatovića očito ni nakon toga. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 11:29