StoryEditor

Modrić zbog Hrvatske odbio Real pa stigla odluka Zidanea

Piše D  /  28.09.2019., 05:09h

Danas se od 21 sat na Wanda Metropolitani igra veliki madridski derbi između španjolskih nogometnih velikana Atletica i Reala. 

Šime Vrsaljko zbog ozljede ne konkurira za momčad Diega Simeonea, a u fokusu španjolskih i hrvatskih medija je Luka Modrić koji je odbio prijedlog svog kluba da preskoči nadolazeće kvalifikacijske utakmice protiv Mađarske i Walesa. 

Razlog za takvu želju kraljevskog kluba je ozljeda koju Modrić vuče od posljednjeg okupljanja vatrenih, ali kapetan je postupio kapetanski te će povesti svoju suigrače na Poljudu 10. listopada, prenosi Večernji.

Modrić se u međuvremenu vratio treninzima u Madridu, ali Marca piše kako danas neće nastupiti od prve minute u ovom važnom susretu. Naš veznjak navikao je igrati u svim važnim utakmicama kraljevskog kluba posljednjih godina pa čak i kada je bio upitan zbog ozljeda, ali Španjolci dodaju kako je ovo ustaljena praksa francuskog stručnjaka. 

Naime, navode kako on ne želi riskirati s igračima koji nisu sto posto spremni pa tako u prvoj momčadi nema ni Isca, a mjesto u srednjem redu zauzet će Kolumbijac James Rodriguez koji se ove godine vratio s posudbe iz Bayerna. 

Isco se ne nalazi ni na popisu 19 igrača koje je Zidane odlučio staviti u zapisnik, ali za Modrića se našlo mjesto, a ne treba čuditi ako se Francuz odluči ubaciti našeg kapetana na teren, posebno ako rezultat ne bude odgovarao njegovoj momčadi, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 10:45