StoryEditor

Modrić rekao što misli o Ronaldu pa otkrio svoje planove: Još dvije godine ovako...

Piše D  /  15.06.2020., 10:06h

Mnoge je zanimalo u kakvom su odnosu Portugalac i Hrvat budući da Ronaldo 2018. nije Modriću uputio javnu čestitku zbog osvajanja Zlatne lopte.

Smatra se kako je to žestoko udarilo na ego Juventusove zvijezde koja je u srpnju 2018. iz Reala otišla u Italiju.

"Razgovor o Ronaldovim kvalitetama čini mi se trivijalan, on je među najboljima ikad. Nedostajali su nam njegovi golovi i karakter. Cristiano je uvijek želio pobijediti, motivirao nas je i gurao do reakcije. Kao osoba je za deset, ima veliko srce i uvijek je spreman pomoći onima kojima je to potrebno."

Veznjaku će u rujnu 35 godina i često se piše o njegovom odlasku iz Reala.

"Siguran sam da mogu još dvije godine igrati na visokoj razini. Želim završiti karijeru u Realu, no to će ovisiti o klubu", rekao je Modrić i dodao da će se odazivati i izborniku Zlatku Daliću budući da mu je reprezentacija nešto iznad nogometa.

Prošloga ljeta Modrić je bio u pregovorima sa Zvonimirom Bobanom koji je bio jedan od čelnika Milana. Navodno je sve bilo blizu realizacije, a onda je Boban morao napustiti klub.

"Boban mi je idol i poput oca. Kad sam bio dječak, imao sam crveno-crni dres i zamišljao se kao nogometaš Milana. No išao sam drugačijim putem. Kad stignete u Real, teško se zamisliti negdje drugdje."

Rominog Nicoloa Zaniola smatra najvećim talijanskim talentom, a najvećim svjetskim Francuza Kyliana Mbappéa.

"Mbappé ima sve za dominaciju, a mislim da bi napravio skok u kvaliteti da igra prvenstvo u kojem njegova momčad ne pobjeđuje tako lako", smatra Modrić, prenosi Index.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 15:02