StoryEditor

Modrić otkrio: Obojit ćemo kosu! Lovren: Zašto bih se uzbuđivao oko Mbappea?!

Piše D  /  12.07.2018., 12:07h

A nakon što je Modrić prozvao Engleze da su bili arogantni, otkrio je Španjolcima i malu tajnu. Naime, Marca prenosi njegovu izjavu iz mixed zone:

"Obojit ćemo kosu, i ja i cijela momčad! Jako smo sretno, cijela je Hrvatska na nogama, a ti ljudi zaslužuju ovakvu sreću" piše Goal.com

Španjolcima je odgovorio i o Ronaldovu odlasku u Juventus:

"Htio sam da Cristiano ostane, on je jedinstven igrač i žao mi je što odlazi. Cijenim sve što je napravio za Real i želim mu sve najbolje, osim kad igra protiv nas."

A Dejan Lovren raspričao se engleskim medijima, također je govorio kako im je poseban motiv bila engleska arogancija, te dodao:

"Ključ je bio mentalni jer znali smo da možemo ispisati povijest. A sad nas jedna utakmica dijeli od vječnosti."

"Prošao sam puno sranja i sad mi se vraća, ove sam godine u dva najveća finala: Lige prvaka i svjetskog prvenstva!"

"Francuska je favorit protiv nas, ali to nam odgovara."

Bez ustezanja za sebe je rekao da je ponajbolji branič na svijetu:

"Bez arogancije, mogu to ustvrditi, jer kad ste u finalu SP-a... A Francuzima imamo sjajnu šansu uzvratiti za poraz prije 20 godina."

"Mbappe? Ne znam zašto bih se trebao uzbuđivati oko njega. Da, jedan je od najboljih napadača, krila ilišto god, ali ja sam igrao protiv najvećih igrača i zadržali smo ih dalje od gola. Velik je to izazov, ali vjerujem u momčad, imam dobar osjećaj. Neki su nam se rugali, a mi smo pokazali da zaslužujemo biti tu. Mbappea se sjećam još otkako je igrao protiv moga brata Davora prije tri godine, kada je Hrvatska igrala protiv Francuske na Euru U17. Nahvalio sam ga bratu."

"Tajna Hrvatske? Mentalitet! Prošli smo mnoga sranja, od rata nadalje, ni sad situacija nije najbolja, ali je nevjerojatno koliko talenta imamo u sportu. Košarka, rukomet, vaterpolo, tenis... Bit će da imamo dobre majke i očeve koji dobro vode ljubav!"

"Nešto smo promijenili u domovini, svi su ponosni Hrvati, to je prekrasno!"

"I Klopp je ponosan na mene i zna kroz što sam prolazio. Dobar je čovjek, podržavao me uvijek i rekao sam mu koliko to cijenim."

"Prolazio sam neke teške trenutke, tako recimo nisam bio na Euru 2016. jer sam odlučio da to ne zaslužujem zbog privatnih problema. Nisam htio doći u reprezentaciju i praviti probleme. Pogriješio sam, ali mogu živjeti s tim."

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 00:37