18.06.2022., Zadar - Vjencanje Dominika Livakovica i njegove odabranice Helene Matic u katedrali svete Stosije. Photo: Sime Zelic/PIXSELLSIME ZELIC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
Slavni sportaši

Modrić objavio fotografiju s Livakovićevog vjenčanja, svi komentiraju isto: ‘Što mu je to u ruci?!‘

Piše desk  /  19.06.2022., 12:09h

Modrić je tu sliku slavne četvorke objavio u ranim jutarnjim satima što će reći da je slavlje potrajalo do dugo u noć

Iako ih nije bilo na domjenku organiziranom prije svadbene ceremonije, a nisu viđeni ni ispred katedrale sv. Stošije u Zadru, dio vatrenih bio je na svadbi svog kolege iz reprezentacije Dominika Livakovića i njegove odabranice Helene Matić.

To je zapravo otkrio inače vrlo suzdržani kapetan vatrenih Luka Modrić objavivši fotografiju iz luksuznog Falkensteiner resorta Punta skala u Petrčanima gdje se svadbeno slavlje 27-godišnjeg reprezentativnog i Dinamovog vratara održalo, prenosi Jutarnji.

image

Objava na Instagramu

INSTAGRAM - Luka Modrić

Modrić je tu fotografiju stavio na svoj story a na njoj su pored Modrića razgaljeni i odlično raspoloženi Šime Vrsaljko, bivši golman vatrenih Danijel Subašić te Domagoj Vida, poznat kao party maher koji uvijek digne atmosferu na svim zabavama.

Modrić je tu sliku slavne četvorke objavio u ranim jutarnjim satima što će reći da je slavlje potrajalo do dugo u noć, a na nju je stavio tek komentar "Bagudine reunited!"

Slavni sportaši fino su se opustili, pa se tako Modrić kako je vidljivo na slici počastio "kubankom", Vidi je u ruci vjerojatno čaša whiskeyja, a Vrsaljkova desna ruka nažalost u gipsu ili longeti. Je li se pojavio i Mateo Kovačić sa suprugom Izabel, koji su navodno bili na popisu uzvanika nije poznato. Prema dostupnim informacijama na svadbi koja je okupila sportsku i političku elitu pjevali su Petar Grašo i Saša Matić.

Dominik Livaković (27) i Helena Matić (28) koji mnogi zbog fizičke sličnosti ali i vrlo elegantnog stila nazivaju hrvatskom Meghan Markle vjenčali su se nakon pet godina veze.

Dnevnik.ba

09. kolovoz 2022 17:07