StoryEditor

Modrić možda propušta Atletico; Klopp o Lovrenu: Stanje je ozbiljno

Piše D  /  14.08.2018., 07:08h

Pobjednik Lige prvaka Real Madrid i pobjednik Europske lige Atletico u srijedu od 21 sat na stadionu u Tallinnu borit će se za trofej europskog Superkupa. 

Nikola Kalinić najavljen je na klupi Atletico Madrida, no još je upitno hoće li trener kraljeva Lopetegui na utakmici koristiti Luku Modrića, prenosi Večernji.hr.

 Naime, španjolski mediji pišu da bi ga trener mogao odmarati.

Još čeka sastanak

A talijanski mediji odmah su to shvatili kao mogućnost da Modrić ipak prijeđe u Inter.

Talijani pišu i da Modrić još nije imao sastanak s klupskim predsjednikom Florentinom Perezom te da mu još nije potvrđeno povećanje plaće u Madridu.

Za razliku od Modrića, koji je fizički spreman, naš drugi reprezentativac Dejan Lovren daleko je od takve situacije. Zbog problema s trbušnim zidom propustit će početak sezone.

“Ubio” ga SP u Rusiji

– Da, nije fit. Imao je problema prošle sezone, ali mogao je igrati i igrao je jako dobro. Uvijek je imao dovoljno dana za oporavak, a u završnici sezone nismo mnogo ni trenirali jer smo stalno igrali. I on je igrao, bez problema – rekao je Klopp pa dodao:

– Onda je došao SP i tri utakmice po 120 minuta i stanje mu se pogoršalo, ali siguran sam da će se smiriti za dva-tri tjedna. U međuvremenu će trenirati, ali ne punom snagom. Ozbiljno je, ali ne tako jako ozbiljno da se trebamo plašiti da se nikad neće oporaviti.

Dnevnik.ba
 

20. travanj 2024 01:22