StoryEditor

Modrić, Kovačić, Mandžukić i društvo u Petrinji: Hvale vrijedan dolazak

Piše D  /  13.07.2021., 11:07h

Petrinja će danas biti tenisko i sportsko središte Hrvatske, grad stradao u nedavnom potresu bit će domaćin drugog humanitarno-sportskog spektakla “Gem, set, Hrvatska!” koji organiziraju Marin Čilić i njegova zaklada.

Popis sudionika koji se očekuju zbilja je impozantan, osim Čilića u Petrinji ćemo, na za ovu priliku obnovljenom igralištu OŠ Dragutina Tadijanovića, vidjeti i wimbledonske šampione u dublu Nikolu Mektića i Matu Pavića, potom Bornu Ćorića, Ivana Dodiga, Donnu Vekić i mnoge druge tenisače i tenisačice, ali to nije sve, piše Večernji.hr.

Draž ovakvim spektaklima daju i ostali poznati sportaši kad u ruke uzmu teniski reket. Iz redova ostalih u Petrinji se očekuju Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić i drugi, a iz iskustva znamo da je njihovo baratanje teniskim alatima prilično uspješno. A imaju i veliko sportsko srce...

Jučer su za najmlađe organizirane brojne sportsko-edukativne i zabavne radionice, mališani su na terenu mogli odigrati s Čilićem pokoji poen, fotografirati se s njim, dobiti autogram. Organizirana je i dječja potraga za teniskim blagom, u ovom slučaju to su bile potpisane loptice. I danas će za mališane biti zabave i to već od devet sati, a središnji program, sam teniski turnir (u parovima), počinje u 15 sati. Nastupit će i Albina, a finale počinje u 18.30 sati. Osim spomenutog igrališta u Petrinji, Marinova će zaklada ove godine obnoviti i jedno igralište u Hrvatskoj Kostajnici. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 05:03