StoryEditor

Modrić i Rakitić na naslovnicama: Hrvatski dvojac od ljeta u istom klubu?

Piše D  /  29.03.2019., 03:03h

Kako navode Talijani, Modrić je i dalje velika želja čelnika milanskoga kluba, a uz kapetana hrvatske reprezentacija voljeli bi vidjeti i njegovog dokapetana.

"Iako je Rakitić izrazio želju za ostankom u Barceloni, Inter će nastaviti s pritiskom na Katalonce i pokušati nagovoriti Hrvata da prihvati novu avanturu", stoji u tekstu uz koji dolazi i objašnjenje po kojem bi Raketa, iako je Valverdeov najkorišteniji igrač, mogao upasti u nezahvalnu poziciju koju bi uzrokovao dolazak Ajaxove senzacije Frenkieja de Jonga, a pored toga se i Brazilca Arthura vidi kao igrača za budućnost.

‘Pregovori su zamrznuti, ali definitivno nisu zatvoreni‘, zaključuju u Calciomercatu te dodaju ‘da Inter trenutno pomno proučava događanja na Santiago Bernabeuu‘ kako bi još jednom pokušali slomiti Florentina Pereza i u svoje redove dovesti najboljeg igrača svijeta.

O potencijalnim transferima dvojice Hrvata raspisali su se brojni mediji, a njihov prelazak u Inter postao je tema i na uglednom ESPN-u čije je novinare također zainteresirala informacija iz Italije.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 11:58