StoryEditor

Modrić i Marcelo na transfer listi

Piše D  /  23.05.2020., 10:05h

Marcelo i Modrić su na Realovoj transfer listi, piše u subotu Mundo Deportivo. Navode kako u Madridu smatraju da je dvojac već dao najbolje od sebe, ali naglašavaju kako neće forsirati njihov odlazak.

“Posljednju riječ imat će igrači: Juventus želi Brazilca a MLS klubovi Balkanca”, poručuje MD.

U tekstu posvećenom dvojcu ističe se još kako klub cijeni sve što dali u njihovom dresu te da će saslušati ponude za njih ako odluče započeti neku novu avanturu izvan Santiago Bernabeua.

Kao razlog takvom scenariju navode činjenicu da će Zinedine Zidane imati previše igrača u rosteru, čak 38, pa će se klub u idućem prilaznom roku posvetiti više prodaji nego dovođenju novih pojačanja.

“U svakom slučaju, Real ne forsira Marcela i Modrića da odu kao što su pokušali s Baleom i Jamesom. Smatraju da dvojac ima pravo odabrati kada će se oprostiti iako misle da su najbolji dani iza njih. CR7 već je zvao Marcela u Juventus, dok je veznjak dobio poziv iz MLS-a, točnije od Beckhamovog Inter Miamija”, pišu Katalonci.

“Madriđani godinama rade na novoj transfer strategiji te im je prioritet dovoditi mlade talente u usponu nego zvijezde. Smatraju da već imaju spremne nasljednike Modrića i Marcelo. Zamjene za Brazilca su Mendy, Regulion i Achraf, a Modrićev prirodni nasljednik je Fere Valverde, dok bi se Odegaard mogao vratiti na Bernabeu ako Hrvat ode. Madriđani također prate Donnyja Van de Beeka”, završava tekst.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 22:04