StoryEditor

Modrić i direktor Reala otklonili spekulacije o transferu

Piše D  /  17.08.2018., 11:08h

Iako na nedavnoj finalnoj utakmici europskog Superkupa u Tallinnu, gdje je Real poražen 4:2 od Atrletica, 32-godišnjim Modrić nije dobro odigrao i prema ocjenama španjolskih medija ‘na trenutke je djelovao nepovezano‘, čini se kako od transfera u Inter ipak neće biti ništa, prenosi Tportal.

Uostalom točku na i ove sapunice, koja je punila medije posljednjih dana, stavio je direktor kluba Emilio Butragueno. Na pitanje o mogućem transfer Modrića kratko je rekao:

‘Ne postoji slučaj Modrić! On je ovdje jako sretan i veseli se što će i dalje igrati za nas‘, kratko je rekao legendarni Butragueno.

No, s druge strane iz Italije dolaze informacije od poznatog novinara Gianluce di Marzia kako su čelnici Intera uspostavili novi kontakt s čelnicima Real Madridom oko Modrićevog transfera. Navodno je predsjednik Reala Florentino Perez stavio točku na i ‘ovog slučaja‘ jer nakon što je ostao bez Cristiana Ronalda ne pada mu na pamet da ostane bez najvažnijeg igrača. To je i poručio čelnicima Intera koji su opet dobili - odbijenicu.

Kako se doznaje Luka Modrić - koji je navodno izrazio želju za odlaskom u Inter kako bi se pridružio kolegama iz reprezentacije Perišiću, Brozoviću i Vrsaljku - na koncu je na ključnom sastanku koji su održali prihvatio stav svog predsjednika i sada u miru čeka obećano; povišicu i novi ugovor.

Kako pišu španjolski mediji sa sadašnjih sedam milijuna eura očekuje se kako će po novom ugovoru Modrić imati plaću oko 10 milijuna eura godišnje (neto) čime će postati najbolje plaćeni hrvatski sportaš u povijesti.

Dakle, ako je sve ovo istina jasno je kako će Modrić još ovu sezonu sigurno ostati igrač Real Madrida, a nije nemoguće da u tom klubu završi jednoga dana uspješnu karijeru.

Uostalom, dva dana nakon poraza u europskom Superkupu Modrić je na svom Instagram profilu kratko i jasno svima dao do znanja kako od transfera u Inter neće biti ništa.

‘Težak poraz, ali jedan neuspjeh ne definira ovu momčad! Vrijeme je da se podignemo i nastavimo raditi kao što smo uvijek radili. Hala Madrid‘, napisao je Modrić.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:41