StoryEditor
URNEBESAN IMIDŽ

Modni gaf u Otvorenom: Pogledajte u čemu je SDP-ovac došao u studio HRT-a

Piše desk  /  29.10.2021., 10:39h
Njegov modni ‘ispad’ primijetili su i gledatelji, među kojima i odvjetnik Ismar Avdagić. “Ja, kad sa Sljemena dođem drito u Otvoreno”.

Zanimljivu raspravu u HRT-ovoj emisiji Otvoreno na temu rebalansa proračuna nekim je gledateljima omeo neočekivani modni gaf SDP-ova saborskog zastupnika Siniše Hajdaša Dončića.

Inače elegantni političar pojavio se u studiju Hrvatske radotelevizije u neobičnom izdanju – njegovo klasično odijelo nije ‘završilo’ klasičnim cipelama, već opuštenim, sportskim izdanjem.

image

Siniša Hajdaš Dončić

SCREENSHOT - Hrt

Hajdaš Dončić je, naime, gostovao u prekratkim hlačama, a na nogama je imao prugaste čarape i crne sportske tenisice. Možda se nadao da će ga snimatelji sakriti i poštedjeti širokog kadra, što je u ovakvoj emisiji s puno sugovornika i kutova zapravo nemoguće.

Njegov modni ‘ispad’ primijetili su i gledatelji, među kojima i odvjetnik Ismar Avdagić. “Ja, kad sa Sljemena dođem drito u Otvoreno”, napisao je, a uslijedila je lavina urnebesnih komentara. “Stvarno se loše živi u tom SDP-u” i “Možda je postao maneken za Walmaxx” samo su neke od dosjetki na račun Hajdaševa sportsko-elegantnog ‘looka’.

Dnevnik.ba

05. svibanj 2024 10:51