StoryEditor

Mladost osigurala domaćinstvo završnog turnira Regionalne lige

Piše D  /  09.03.2019., 10:03h

Tri pogotka za Mladost postigao je Antonio Petković, a po dva su dodala petorica igrača: Radu, Miloš, Ćuk, Bajić i Biljaka. Za POŠK su po dva gola postigli Vukić, Kurir i Vuleta.

Dubrovčane su do pobjede predvodili Maro Joković i Aleksandros Papanastasiou s po četiri pogotka, dok je dva postigao Xavi Garcia. Po dva gola za domaće postigli su Matković i Kriještorac.

Mladost je vodeća s 46 bodova, ispred Jadrana iz Herceg Novog s 42, Juga s 41 i splitskog Jadrana s 34 boda. Već odavno su te četiri momčadi osigurale sudjelovanje na završnom turniru na kojem će se odlučivati o pobjedniku Regionalne lige. Ujedno je Mladost prvim mjestom osigurala da se završni turnir četiriju najboljih momčadi igra u Zagrebu.

- Utakmica je potvrdila prvo mjesto Mladosti u Regionalnoj ligi, ali nama to daje samo pravo da igramo Final Four u Zagrebu i ništa više od toga. Pred nama tek sada predstoji završni i najvažniji dio sezone, s ovim prvim mjestom se ne zavaravamo niti nam to daje pravo da budemo opušteni, rekao je trener Mladosti Zoran Bajić.

Splitski Mornar BS je peti s 19 bodova, šesta Crvena zvezda ima 17, sedmi je Šabac s 15, osmi Primorac s 13, deveti Partizan s 11, a na zadnjem mjestu je POŠK s tri boda.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 06:15