StoryEditor

Mladića iz BiH na plaži kod Splita ubio grom

Piše D  /  19.08.2018., 09:08h

Mladić (26) iz BiH je umro u nedjelju oko 18 sati na plaži u Podstrani kraj Splita. Prema prvim informacijama mladića je udario grom dok je bio u plićaku. Podstranu je zahvatilo jako nevrijeme i ljudi su se počeli sklanjati od kiše, a mladić je najvjerojatnije izlazio iz mora kada ga je udarila munja. Iako je Hitna pomoć brzo stigla nesretnom mladiću nisu mogli pomoći.

- Munja je udarila u more, čula sam krik i tada sam shvatila da se dogodila tragedija. Iako je cura bila do njega, ona nije stradala, i počela ga je izvlačiti iz mora. Spašavanju se odmah priključilo dosta ljudi, ali nažalost, nesretnom mladiću nije bilo spasa - rekla je mještanka Mutograsa za Dalmacija danas.

Okolnosti ove nesreće se još utvrđuju. 

Podsjetimo, prije dvije godine u Kaštel Sućurcu je grom ubio Angelu (32) koja je išla na groblje. Angela je tragično preminula od udara groma tijekom iznenadnog grmljavinskog nevremena. S prijateljicom (39) išla je na groblje u Sućurcu na padinama Kozjaka, gdje je i svetište Gospe na Hladi. Nosila je cvijeće na grob svog oca Duje.

Pomolila se za njega uoči blagdana svetog Dujma, njegova imendana. Otac joj je preminuo u siječnju te godine, iznenada, od srčanog udara.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 20:40