StoryEditor

Mladić koji je divljao motociklom i BMW-om po Splitu opet zatvoren

Piše D  /  03.03.2020., 01:03h

Adriana Petričevića u petak su priveli na Prekršajni sud u Splitu zbog nove serije prometnih prekršaja koje je policija detektirala u posljednjem video uratku s BMW ‘šesticom‘. 

Petričević je iznio obranu, a sudac ga je poslao na 15 dana u zatvor. Zadržavanje mu je određeno do 13.30 sati 13. ožujka.

Petričevića je Prekršajni sud u Splitu osudio u dva postupka na 95 dana zatvora i 27 tisuća kuna kazne zbog serije prekršaja koje je počinio motociklom Suzuki. Prekršaji su konstatirani pregledom videa u trajanju od 24 minute. Sud je u drugom postupku oduzeo Petričeviću Suzuki te mu izrekao zabranu upravljanja svim kategorijama motornih vozila, no presuda nije pravomoćna. 

Policija je prošlog tjedna brzo reagirala nakon upita medija svega 24 sata nakon objave posljednjeg videa s BMW-om. Vozilo je palo na izvanrednom tehničkom pregledu, ustanovljeno je da su određene preinake na podvozju opasne pa je policija skinula tablice s BMW-a. Dan poslije Petričevića su priveli na sud, odakle je odveden u zatvor na Bilice. Sudac još nije zaključio postupak. Ispitat će još neke okolnosti slučaja i onda donijeti presudu. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 09:18