StoryEditor

Mladić iz Čapljine jedan od sedmorice iz cijelog svijeta koje je Neymar pozvao u svoj kamp

Piše D  /  04.07.2019., 09:07h

Iznimno važno je naglasiti da je Vinko jedan od sedam osoba iz cijeloga svijeta, a jedan od dvojice iz Europe koje je Neymar pozvao u svoj kamp u sklopu spomenutog turnira.

“Red Bull Neymar Jr’s Five 2019” je turnir koji ima za cilj ujediniti igrače iz cijelog svijeta kako bi proslavilo jednu strast – nogomet. Ono predstavlja brzo, tehničko i zabavno natjecanje, koje se igra u zemljama na šest kontinenata, uključujući Neymarov rodni Brazil i Francusku, gdje trenutno igra za Paris Saint-Germain.

„Nakon poziva za prijave kojeg sam vidio na Instagramu odlučio sam poslati video isječak svojih nogometnih vještina i pri evaluaciji odabran sam kao jedan od sedam kandidata – kazao je Vinko u razgovoru s gradonačelnikom“.

Gradonačelnik Vidić je poželio sreću kako na putu za Brazil tako i u daljoj karijeri. „Posebno me impresioniralo to što je Vinko osim uspješan i aktivan sportaš i dobar student. Jako je dobro u jednoj osobi imati dobrog sportaša i savršenog studenta što je za svaku pohvalu jer vjerujem da će Vinko izrasti u kvalitetnu osobu i poznatu sportsku ličnost“ – kazao je gradonačelnik Vidić.

Osim što je odličan nogometaš Vinko je i odličan student Elektrotehnike a dolazi iz najveće čapljinske obitelji koja osim Vinka broji još 10-tero djece. Ono što je zanimljivo svi su završili fakultete ili su trenutačno na fakultetu, osim onih najmlađih koji su još u nižim školama, prenosi Ero.tel.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 13:53