StoryEditor

Mladi Vitežani pomažu izgradnju škole u Ugandi

Piše D  /  21.08.2020., 12:08h

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza izdala je svoju prvu brošuru pod nazivom ,,Svijet u očima mladih". U brošuri možete pronaći zanimljive podatke o samoj Udruzi i mladima koji volontiranju. Možete vidjeti fotografije te pročitati o aktivnostima Udruge u protekle dvije godine, zatim pročitati dojmove pojedinaca i riječi voditeljice akcije prikupljanja sredstava za izgradnju škole u Ugandi.

I izdanje svoje prve brošure Hrvatska udruga mladih je iskoristila u humanitarne svrhe.

Cjelokupni prihod od prodaje brošure ide za izgradnju škole u Ugandi. U brošuri možete vidjeti fotografije akcije izgradnje škole i pročitati s kojim se problemima susreću djeca i stanovnici toga dijela Ugande.

Hrvatska Udruga mladih u središnjoj Bosni je i ovom gestom pokazala brigu za one kojima je naša pomoć najpotrebnija.

Kako je za Večernji list rekao predsjednik Udruge Mateo Marić, na ideju o ovoj akciji su došli kroz razgovor s Martinom Fišić, koja je i voditeljica akcije prikupljanja sredstava za izgradnju škole u Ugandi.  

"Raduje nas činjenica da možemo pomoći na ovaj način i učiniti sve što možemo kako bi svi na svijet gledali očima mladih, tj. djeteta", dodao je Marić.

Cijena brošure iznosi 7,00 KM, a može se naručiti putem Facebooka i Instagrama HUM-a, na broj telefona 00387 +65 395 020 (viber, whatsApp) te na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Iz Udruge na kraju šalju poruku: Nemojte se nikad umoriti čineći dobro. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 19:37