StoryEditor

Mladi Travničani otvorili veliki volonterski projekt "72 sata bez kompromisa"

Piše D  /  28.09.2018., 11:09h

Projekt, koji tijekom naredna tri dana uključuje mlade u humanitarne, ekološke i obrazovne aktivnosti u lokalnoj zajednici, pokazuje drugo lice mladih koji ovim projektom dokazuju da žele doprinijeti u stvaranju pozitivnih promjena u zajednicama u kojima žive, prenosi Grad Busovača.

Osim učenika, ove godine su se u realizaciju projekta uključili i profesori koji će mladima biti podrška na ukupno trinaest humanitarnih i ekoloških projekata na području Travnika i Viteza. Mladi u naredna tri dana rade na prikupljanju osnovnih životnih potrepština za potrebite u velikim tržnim centrima Bingu i Konzumu u Travniku, animiraju korisnike staračkih domova u Travniku i Dubravici te uređuju okoliš i rijeku Lašvu.

Naziv „bez kompromisa“ podrazumijeva nesebičan volonterski rad na aktivnostima o kojima mladi dobiju informacije tek po otvaranju projekta zbog čega je ovaj projekt još privlačniji mladima koji su svoje prijave za sudjelovanje na aktivnostima počeli slati prije nekoliko mjeseci.

Preko 800 volontera širom Bosne i Hercegovine sudjeluje na ovogodišnjoj akciji. Pozivamo građane naših lokalnih zajednica da budu dio pozitivnih promjena i podrže naše volontere tijekom naredna tri dana!

Dnevnik.ba

 

23. travanj 2024 12:20