Article_Top_970x250

Mladenci se htjeli slikati s Bakirom Izetbegovićem, on im ispunio želju

čudotvorac

Mladenci se htjeli slikati s Bakirom Izetbegovićem, on im ispunio želju

lip 12, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Fotografija je brzo dobila veliki broj lajkova, ali i komentara.

Na Facebook stranici Bakira Izetbegovića, predsjednika Stranke demokratske akcije objavljene su fotografije sretnih mladenaca iz Travnika u njegovom društvu.

''Mladenci u Travniku izrazili želju da se fotografišu sa predsjednikom Bakirom Izetbegovićem. Želimo im puno sreće, zdravlja i ljubavi u zajedničkom životu'', stoji u objavi. 

Fotografija je brzo dobila veliki broj lajkova, ali i komentara. ''Od njega medeni mjesec za Njemačku, Austriju, Sloveniju, karta u jednom pravcu''… ''Dragi bakire imam i ja želju jedno radno mjesto u opstini ili elektrodistribuciji ili nekoj državnoj službi Bilo kakvo makar ti cistio cipele i okreto ih kad krenes kud''… ''tacno bih se opet udala kada bih znala da cu ovako velicanstveno vjencanje da imam'', samo su neki od komentara.

Inače, Bakir Izetbegović predvodio je izaslanstvo Stranke koja je u petak boravila u posjeti Travniku. S predstavnicima općinske i županijske vlasti, te sa predstavnicima općinske i županijske organizacije SDA je razgovaralo se o planovima i konkretnim projektima koji su važni za Travnik, SBŽ i cijelu Bosnu i Hercegovinu, prenosi Bljesak.

Dnevnik.ba