StoryEditor
POSEBNO DIRLJIVO

Mladen Vukorepa na kraju ‘Potjere‘ podijelio tužnu vijest: ‘Hvala ti za sve i počivala u miru‘

Piše desk  /  30.05.2022., 22:02h

Ova emisija je dosta emotivna za mene iz osobnih razloga. I želim se na kraju zahvaliti osobi koja je najzaslužnija za sve što sam postigao u životu. Hvala ti mama za sve i počivala u miru - kazao je Vukorepa na kraju emisije.

Mladen Vukorepa, lovac iz megapopularnog HRT-ovog kviza 'Potjera' na kraju večerašnje emisije podijelio je tužnu vijest. Naime, otkrio je kako je preminula njegova majka, prenosi Večernji list.

- Ova emisija je dosta emotivna za mene iz osobnih razloga. I želim se na kraju zahvaliti osobi koja je najzaslužnija za sve što sam postigao u životu. Hvala ti mama za sve i počivala u miru - kazao je Vukorepa na kraju emisije. 

 Podsjetimo, Vukorepa, koji ne dijeli često detalje iz privatnog života, te se o njemu jako malo zna po zanimanju inženjer elektrotehnike. Odmalena je, kazao nam je u jednom intervjuu, bio napredniji od prosjeka te je uz minimalnu pomoć već s četiri godine čitao i pisao.  

– Puno toga u školi lako mi je polazilo za rukom, što je dvosjekli mač jer neće sve stvari u životu biti lake i neki se odlikaši znaju saplesti već na prvoj većoj životnoj prepreci. Kao klinac bio sam zaigran i radoznao, a radoznalost je najvažnija osobina svakog kvizaša – priznao je samozatajni Vukorepa, kojeg često opisuju kao introverta.

Dnevnik.ba

04. svibanj 2024 10:23