StoryEditor
poznati pjevač

Mladen Grdović prvi put progovorio o razvodu od Brankice, otkrio i gdje živi njegova bivša: ‘I dalje je dio mog života‘

Piše desk  /  11.11.2022., 22:30h

Pjevač Mladen Grdović i njegova Brankica svoj su brak službeno okončali prije dvije godine, a Mladen je sada po prvi puta progovorio o njihovom razvodu i otkrio u kakvim je odnosima danas s Brankicom

Turbulentan odnos Mladena Grdovića (64) i njegove sada bivše supruge Brankice (51) često je punio medijske stupce. Brankica i Mladen često su se svađali i mirili, a njihov brak službeno je okončan prije dvije godine na Općinskom sudu u Zadru. Pjevač je sada po prvi puta progovorio o njihovom razvodu i otkrio u kakvim je odnosima danas s Brankicom. 

- Sve je fenomenalno. Brankica i ja u dobrim smo odnosima. Ona živi kod svojih, ja sam u svojoj kući u Arbanasima. Ona je i dalje dio mog života, iako više nismo zajedno - rekao je Mladen za Slobodnu Dalmaciju.

U ožujku ove godine Grdović je medijima otkrio i da se pomirio s Brankicom te da mu je ona sve oprostila. 

- Jako mi je drago što sam se pomirio sa svojom Brankicom, danas ću ručati kod nje, neopisivo puno mi je nedostajala pune tri godine! Mi muškarci se pravimo frajeri, govorimo kako mi sve stvaramo, pridonosimo, lako je tako stvarati kad te kući čeka sve, ručak, čista kuća i druge stvari. Brankica mi je sve oprostila, bila je potpuno u pravu, kad sam imao priliku i slobodan prostor, umjesto s njom izlazio sam sa svojim društvom, nisam je poštivao, ali mi glazbenici smo poznati po tome da skrećemo s puta, to je normalno za nas - rekao je tada Mladen za Antena Zadar.

Podsjetimo, Mladen i Brankica u braku su proveli 22 godine, a njihov brak okončan je nakon što je Brankica u svibnju 2020. godine podnijela tužbu za razvod braka. Sud je njezinu tužbu potvrdio u kolovozu zaključivši kako nema šanse da se par pomiri. Ona je u svom iskazu sudu rekla kako su im bračni odnosno trajno poremećeni i nije vidjela više mogućnost zajedničkog života.

Grdović se na ročištu koje je održano u lipnju usprotivio ovome i nije htio da se razvedu. Na spomenutom ročištu u lipnju Grdović navodno u odgovoru na tužbu svoje supruge nije dao nikakve dokaze koji bi pokazali kako im bračni odnosi nisu narušeni. Međutim, sud je uvidom u rješenje Prekršajnog odjela od 13. svibnja, pisao je Zadarski.hr, doznao da njihov brak nikako nije “idila” s obzirom da je Grdoviću određena mjera opreza zabrane približavanja na udaljenost manjoj od 30 metara, uspostavljanja i održavanja veze s Brankicom sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 09:08