StoryEditor
dirljiva snimka

Mlada Ukrajinka dopustila zarobljenom ruskom vojniku da s njena mobitela razgovara s majkom

Piše desk  /  20.03.2022., 14:24h
Dirljiv trenutak iz rata u videu objavljenom na TikToku koji prikazuje kako jedna mlada Ukrajinka omogućuje zarobljenom mladom ruskom vojniku da video pozivom razgovara sa svojom majkom u Rusiji.

 Video, kojeg je objavio Laminaprod, prikazuje mladog ruskog vojnika, kojem su Ukrajinci dali čaj i komad peciva, dok on uplašen stoji pored mlade Ukrajinka koja je otprilike njegovih godina, prenosi portal Fenix-magazin.de

U društvu još dvoje ljudi mlada djevojka je uspostavila video vezu s majkom zarobljenog ruskog vojnika. Potom je okrenula mobitel prema ruskom vojniku, koji obuzet emocijama, suzdržavajući se da ne zaplače, suznih očiju govori majci da je dobro.

Mlada žena ga pritom rukom nježno dodiruje po ramenu i glavi i ljubazno ga hrabri da slobodno razgovara s majkom te da joj kaže da je sve u redu.

Preplašenog ruskog vojnika, koji je sav u suzama, hrabri i njegova majka govoreći mu  “Sve će biti dobro, sine.”

Taj kratki isječak je dan od brojnih videa na TikToku o ruskim vojnicima koji dezertiraju i predaju se ukrajinskoj strani kako bi od rata u Ukrajini.

@laminaprod This has been reported mainly on Ukrainian channels. If true, wow! 🇺🇦🇷🇺 #russia #ukraine #nato #peace #war #foryou #foryoupage #fyp #fy ♬ Slava Ukraine - WAZZAGG

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 14:52