Article_Top_970x250

Mlada Hrvatska nakon Brekala ostala bez još jednog važnog igrača

U-21 Reprezentacija

Mlada Hrvatska nakon Brekala ostala bez još jednog važnog igrača

lip 19, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell

Hrvatska mlada reprezentacija doživjela je jučer debakl na otvaranju Eura za igrače do 21 godine.

Izabranici Nenada Gračana izgubili su od vršnjaka iz Rumunjske 1:4 te se tako značajno udaljili od plasmana u polufinale EP-a i plasmana na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Uz to, Gračan je ostao bez najboljeg igrača Josipa Brekala koji se ozlijedio već u 14. minuti, a danas su iz hrvatskog tabora stigle nove loše vijesti.

Ozljedu je zadobio i Filip Benković, za kojeg izbornik kaže da nije siguran hoće li moći odigrati preostale dvije utakmice turnira protiv Francuske i Engleske.

"Situacija je neizvjesna, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati kroz naredne dane. Benković se danas požalio na staru ozljedu i morat ćemo donijeti odluku prije utakmice s Francuskom", kazao je Gračan.

Izbornik je najavio susret s Francuzima, koji su u prvom kolu svladali Engleze u dramatičnom preokretu.

"Francuska je zaista odlična reprezentacija. I u prijateljskom ogledu s nama pokazali su moć i širinu. Čeka nas uistinu zahtjevna utakmica, u svakom smislu. Još je rano govoriti hoće li biti promjena u sastavu. Međutim, ne bude li povratne trke, tranzicije, ne budemo li dobro izgledali u prekidima i ponovimo li greške, neće biti ni rezultata", podvukao je Gračan, prenosi Index.hr.

Dnevnik.ba