StoryEditor

Misterij na Mljetu: Slovenka je otišla šetati i nestala bez traga

Piše D  /  27.06.2019., 12:06h

Na području Nacionalnog parka Mljet u tijeku je velika potraga za nestalom turistkinjom iz Slovenije. Alma Novljan (63) iz Domžale zadnji je put viđena u utorak u poslijepodnevnim satima u autokampu ‘Đenka‘ Lovište, a nestanak je prijavio njen suprug.

Žena je visoka 162 cm, srednje je građe, ima plavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U trenutku nestanka na sebi je nosila crnu majicu s natpisom ‘BIG BEN LONDON‘, bijele kratke hlače i smeđe sandale broj 39. Otišla je u šetnju sjeverozapadno od Malog jezera na Mljetu i više se nije vratila.

Na terenu su brojni pripadnici HGSS-a, rendžeri NP Mljet, članovi DVD-a Montokuc, JVP Mljet, a u potragu su uključeni plovila i dronovi.

- Na žalost, nemamo nikakvih rezultata, ali ne posustajemo. Na terenu je 12 pripadnika HGSS-a uz vatrogasce, rendžere NP Mljet, dva pasa i dron koji pretražuju i kopno i more. Ona je oko 13 sati šetala sa suprugom planinarskim stazama od kada joj se gubi trag na području Velikog i Malog jezera koje također pretražujemo - rekao je pročelnik dubrovačkog HGSS-a Marijo Begić za Dubrovački dnevnik. 

Dodao je kako Slovenka nema zdravstvenih problema, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 23:29