StoryEditor
glazbeni spektakl

Mišo Kovač u tajnosti planira veliki koncert na Poljudu, zna se i datum

Piše desk  /  24.03.2022., 20:27h
Čini se da Mišo Kovač priprema glazbeni spektakl na Poljudu.

Slobodna Dalmacija piše da Mate Mišo Kovač planira održati veliki koncert 6. svibnja ove godine, dan prije tradicionalne velike fešte svetog Duje, koje zbog pandemije koronavirusa nije ni bilo u gradu posljednje dvije godine.

Pripreme su u tijeku, sve se još drži u tajnosti, a sve ovisi i o Mišinom zdravstvenom stanju. Plan je da uz Mišu na koncertu nastupaju i još neki pjevači, a pregovori su navodno u tijeku.

Na Poljudu je Mišo nastupao više puta. Posljednji koncert To je moja zemlja tamo je održao 2019. godine. Mišo se krajem studenog prošle godine pojavio na Poljudu odjeven u dres Luke Modrića i oduševio navijače.

Prebolio koronavirus

Inače, pjevač trenutno boravi u Strožancu, u iznajmljenom stanu gdje je s njim i supruga Lidija. Tamo se nalaze od prošle godine. Mišo je krajem prošle godine prebolio i koronavirus zbog kojeg je bio hospitaliziran. "Ja im želim sve najbolje. Svatko tko dođe u KBC Split neka bude siguran da će ga oni izliječiti. Hvala lijepa i veliki pozdrav, Mišo Kovač", rekao je Mišo nakon izlaska iz bolnice.

Dnevnik.ba

06. prosinac 2023 02:34