StoryEditor
glazbena legenda

Mišo Kovač opet završio u bolnici: Bio je priključen na respirator, primio je kisik

Piše desk  /  14.12.2021., 20:41h
No, iako se činilo da je glazbena legenda konačno na putu prema oporavku, navodno je ponovno završio u bolnici. Naime, Mišo, njegova supruga Lidija, te kći Ivana pozitivni su na koronavirus.

Nakon nekoliko dana provedenih na odjelu pulmologije u bolnici u Splitu krajem studenog glazbenik Mišo Kovač pušten je kući. Njegova supruga Lidija rekla je tada kako je na odjel pulmologije KBC-a Split primljen sa dijagnozom suspektne upale pluća, a kasnije se ispostavilo da se ipak ne radi o upali pluća te je dodala kako je sretna što će njezin suprug nakon terapije antibioticima biti pušten kući.

No, iako se činilo da je glazbena legenda konačno na putu prema oporavku, navodno je ponovno završio u bolnici. Naime, Mišo, njegova supruga Lidija, te kći Ivana pozitivni su na koronavirus, piše Šibenski.  Miši se navodno zdravstveno stanje narušilo preko noći pa je hitno prevezen u bolnicu, te je bio priključen i na respirator. Nakon što je primio kisik postalo mu je bolje, te je pušten na kućnu njegu. 

Za komentar smo zamolili njegovu kći Ivanu, no do zaključenja ovog teksta nismo dobili odgovor. 

Podsjetimo, legendarni glazbenik u bolnici je završio 25. studenog na dan kada je objavljen spot koji je snimio sa Sašom Antićem za prepjev svoje pjesme  "Ja ne mogu drugo nego da je ljubim" koja u novoj varijanti nosi naziv "Ja ne mogu drugo nego da ga volin" i posvećena je Hajduku.

Ovo je bio drugi put da je legendarni glazbenik završio u bolnici, prvi put je to bilo sredinom listopada kada je Mišo primljen na Odjel za plućne bolesti u KBC Split. Podsjetimo i prije dvije godine je bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 11:20