StoryEditor
uskoro izlazi

Mišo Kovač je i dalje u splitskoj bolnici, kćerka Ivana otkrila kako se legenda osjeća

Piše desk  /  24.10.2021., 22:05h
Mišo Kovač je dobro i uskoro izlazi iz splitske bolnice! Iako na spomen riječi "bolnica" svima pada na pamet dramski scenarij, Miši su odlasci na kontrole u zdravstvene ustanove redoviti.

Nema mjesta panici, pjevač je dobro, potvrdila je to u telefonskom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju legendina kćerka Ivana.0

Odlučila je, kaže, u slučaju "Slobodne" prekinuti "silenzio stampa" najviše zato da bi od srca zahvalila svima koji je već danima nazivaju i raspituju se za očevo zdravlje.

Iskazala je i razumijevanje za njegovo "nejavljanje" novinarima na telefonske pozive, kao i distanciranost supruge mu Lidije od medija; ljudima je jednostavno postalo prenaporno odgovarati na česte pozive, otkriva simpatična Mišina jedinica.

- Znate li po čemu znam da je tata dobro? Po tome što mene zove pedeset puta dnevno! Bila sam nedavno gošća iznenađenja na jednoj svadbi, a prije negoli je završila, već me zvao i pitao: "Mala, je l' sve dobro ispalo?", i tako dalje. Stalno pita kad ću snimati, sto savjeta daje, ukratko, pila me po običaju; znači, dobro je - smije se Ivana.

Dok razgovaramo, povremeno kašlje, ispričava se.

Ne planira nastup

- Evo vidite, kuburim s upalom pluća, danima je vučem. Da se Mišo ovako zakašlje, odmah bi se zemlja digla na noge. Jedan je Mišo, jasno - raznježeno povlači paralelu "Mišina mala". Niječno odgovara na pitanje o statusu korone.

- Ne, nemam je, kao što ni tata nema nikakve respiratorne tegobe, što su neki naklapali. Jednostavno, često je po kontrolama, a sada je sve dobro i zato sam jako, jako sretna - ne krije Ivana.

Legendarni Mate Mišo boravi u splitskoj bolnici jer se trenutno nalazi u blizini; naime, godišnji odmor provodi kod prijatelja u Podstrani, na čistom morskom zraku. Ivana kaže i da tata trenutno ne planira nastup jer je "čovjek od velikih formata", a koncerti poput stadiona i arena ipak iziskuju nešto zahtjevniju pripremu...

Ona, pak, snima novi singl.

- Ne bi me začudilo da Mišo na brzinu ipak ne napuni koji stadion (smijeh). Ja snimam mada nije vrijeme za neki rad, ali treba ostati u điru, da publici ne ispadnemo iz vida - rezonira lijepa crnka.

Kaže i da je stalno u kontaktu s majkom.

- Moja mama Anita je najpozitivnija osoba na svijetu, puna dobrote i energije. Da mi je imati samo dvadeset posto iste, ne bih strahovala do ostatka života - rekla je Ivana, Mišina mezimica - i kolegica.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 21:52