StoryEditor

Mislav Kolakušić odmah u glavu: Idem u Bruxelles, ali ću postati predsjednik Hrvatske

Piše D  /  27.05.2019., 01:05h

Hrvatska se može mijenjati isključivo izlaskom na izbore. Hrvatska se može mijenjati isključivo u Saboru. Na moju veliku žalost veliki broj građana, njih 70 % je reklo: mene ne zanima hoće li moje dijete dobro živjeti u Hrvatskoj. Oni su dolučili ostati kod kuće. Stranka na vlasti koja se zove HDZ/SDP je ostvarila 8 od 11 mandata! Tko je to odlučio, oni koji su ostali kuće", prenio je Index.hr Kolakušićeve riječi.

"Sada slijede predsjednički izbori. Najavljujem da krećem u kampanju. Morate izaći, morate se osvijestiti i izaći na izbore", rekao je Kolakušić.

"Ja ću biti odgovoran za sve ono što tvrdim. Idem u Europski parlament, prisustvovat ću sjednicama. Moji u uredu će mi pomagati. Sve ću stići. Nakon što odem u Europski parlament, odmah krećem s predsjedničkom kampanjom", dodao je.

"U Bruxellesu ćemo biti nezavisni. Cijelo vrijeme se priča - morate biti dijelovi velike grupacije, a oni rade na štetu građana", kaže.

"Ako raspišu prijevremene parlamentarne, onda ću prvo biti premijer. Ovo je priča koju sam dosad financirao svojim novcem. Do zadnje lipe", tvrdi Kolakušić.

"U Europskom parlamentu ću biti oko dva zasjedanja i onda ću postati predsjednik Republike Hrvatske. Vjerujete kad ću ja bit tamo, svi će čuti za Hrvatsku. Kad imate malo medijskog prostora morate se skoncentirati samo na jednu osobu", objasnio je zašto ljudi znaju samo za njega.

Kolakušić je osvojio 68.882 preferencijalnih glasova.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 15:40