12, svibanj, 2022, Beograd - Povjesničar umjetnosti Vidoje Ristovic, muz Nikoline Pisek, sahranjen je na Novom groblju. Photo: Antonio Ahel/ATAImages Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELLANTONIO AHEL/ATAIMAGES/PIXSELL - Antonio Ahel/ataimages
StoryEditor
"Nisam ni znao da traži..."

Miša Grof otkrio zašto je došao u Hrvatsku i kako planira pomoći snahi Nikolini

Piše desk  /  27.07.2022., 07:32h

"Nisam išao angažirati odvjetnika oko imovine, nego imam odvjetnika u Zagrebu. S Nikolinom nisam u nikakvom imovinskom sporu, pobogu"

Nisam posjetio Vidojevo društvo kad sam bio u Zagrebu, pa on se tamo družio s ljudima koje je preko mene upoznao, priča za 24sata.hr Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, koji je nakon kratkog posjeta Zagrebu otišao na grob sina Vidoja položiti cvijeće.

Vidojeva udovica, Nikolina Ristović Ex Pišek, u ponedjeljak se na suprugov rođendan prisjetila njihovih zajedničkih trenutaka i objavila niz fotografija, uz opis:

- Ovako je to izgledalo na današnji dan, 25. 7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocjena. Njih nam nitko ne može zabraniti.

Miša Grof se oglasio u srpskim medijima povodom objave.

- Ne znam što Nikolina naglašava po društvenim mrežama da joj nitko ne može oteti uspomene s mojim sinom, pa nitko to ne bi ni pokušavao! To što su oni imali, sve lijepe trenutke, treba pamtiti. Tek sam se vratio iz Zagreba. Ne znam što je umislila, pa ispada da ja njoj nešto non-stop branim. Ima ovdje u Beogradu dva stana, ima svoj prostor, može doći kad god poželi. Nitko joj ništa ne brani i, što se mene tiče, sa svojim životom neka radi što joj je volja - rekao je Grof za Novu.rs.

A što je Miša Grof radio u Zagrebu?

- Nisam išao angažirati odvjetnika oko imovine, nego imam odvjetnika u Zagrebu. S Nikolinom nisam u nikakvom imovinskom sporu, pobogu. Da se imovina dijeli, tko vam je to rekao? To su dezinformacije. Ja, naime, kupujem kuću u Opatiji - rekao nam je Miša Grof.

Kako kaže, on i Nikolina se redovno čuju, ali zadnjih nekoliko dana nisu bili u kontaktu. Navodno se Nikolina zbog velikog kredita, koji su digli ona i Vidoje za kuću u Zagrebu, 'bacila' u potragu za novim poslom.

- Ako bude opet tražila posao, pomoći ću joj. Nisam ni znao da traži posao - komentirao je Grof. 

Dnevnik.ba

26. veljača 2024 12:10