StoryEditor

MIROSLAV ŠKORO Sat vremena sam bio klinički mrtav, držao je moje srce u ruci

Piše D  /  04.12.2018., 08:12h

Raspolovili su me pa me sastavili

"Kako može biti čovjek kojeg su otvorili, raspolovili, pa ga sastavili? Bio sam klinički mrtav sat i nešto, nisam vidio nikakve lampe, nikakve žarulje, nitko mi nije došao", rekao je za RTL-ov Exkluziv. 

Iako je od operacije prošlo tek tri mjeseca, Škoro se već vratio glazbi i nastavio sa životom, ali nakon ovog teškog iskustva želi svima poslati poruku. 

"Znači moja poruka ljudima je - kontrolirajte se. Koliko puta godišnje kontrolirate automobil toliko i sebe. Nije neka velika filozofija, ako se dogodi neki kvar na automobilu ima dijelova zamjenskih, original, zamijenit ćemo i što radimo s autom? Vozimo ga dalje", poručuje Škoro.

Nastavio je s nastupima, no iako priznaje da ga ljudi gledaju sažaljivo, našalio se na svoj račun. 

"Traže selfieje. Planiraju pričati evo napravio sam selfie s pokojnim Škorom, evo tu smo bili", rekao je u šali. 

Držao je moje srce u ruci

Škoro se također prisjetio liječnika koji mu je spasio život, Hrvoja Gašparovića. 

"Držao je moje srce u ruci, ako neću imati u njega povjerenje, u koga ću? Zaustavio mi je srce pa ga oživio nakon sat vremena. Možda i baljezgam zato što sam bio klinički mrtav", zaključio je on. 

Dodao je da nakon ovog teškog iskustva više nije isti. 

"Naravno da ja nisam isti kao što sam bio prije, rekao bih da čak imam razumijevanja i za budalaštinu sad. Nekako mislim, preživio sam, Bogu hvala, hvala doktorima, ali generalno gledano budalaština je budalaština i prije operacije i poslije operacije", kaže.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 04:55