StoryEditor

Miroslav Škoro će predavati ekonomiju na sveučilištu u Varaždinu

Piše D  /  05.03.2019., 08:03h

S tog su se sveučilišta danas pohvalili da je Škoro postao suradnik na kolegiju Uvod u ekonomiju na diplomskom studiju ekonomije, piše Index.hr

Sa Sveučilišta Sjever se hvale što im je Škoro postao suradnik

"Svestrani glazbenik dr. sc. Miroslav Škoro, jedan od najobrazovanijih osoba na hrvatskoga glazbenoj sceni, upravo je postao suradnik na kolegiju Uvod u ekonomiju", doslovno stoji u priopćenju medijima poslanom s tog sveučilišta. 

Napisali su i kako Škoro "trenutačno ima pune ruke posla jer uz brojne obaveze nastupa i u HTV-u showu ‘Zvijezde pjevaju‘ kao jedan od članova žirija", a angažmanom Škore pohvalili su se i na Facebooku. 

Sveučilište Sjever: Ne krijemo zadovoljstvo što će studenti iz prve ruke učiti od iskusnog glazbenika

Sa Sveučilišta Sjever su poručili da ne kriju zadovoljstvo što će njihovi studenti "imati mogućnost iz prve ruke učiti od iskusnoga glazbenika koji godinama vodi i uspješnu poslovnu karijeru - od generalnog direktora izdavačkih kuća do konzula Republike Hrvatske, a u novije vrijeme i vinara". 

Angažiranje Škore komentirao je i pročelnik Odjela za ekonomiju na Sveučilištu Sjever. 

"Sveučilište Sjever se ubrzano razvija. Uvedeni su novi studijski programi u različitim područjima znanosti. Na Odjelu za ekonomiju, uz preddiplomski stručni studij Poslovne ekonomije sa smjerovima Međunarodna trgovina i Turizam, pokrenuli smo ove godine specijalistički poslijediplomski studij Poduzetništvo i EU fondovi. Cijeneći iznimno profesionalno, tako i znanstveno iskustvo dr. sc. Miroslava Škore – u umjetnosti, poduzetništvu i industriji zabave te specifičan istraživački interes u području prava intelektualnog vlasništva, što je u globaliziranom svijetu temelj rasta gospodarstva, uvjereni smo da će dr. sc. Miroslav Škoro obogatiti Odjel za ekonomiju te bogata iskustva i znanja dugo prenositi generacijama studenata na Sveučilištu Sjever", istaknuo je izv. prof. dr. sc. Ante Rončević, pročelnik Odjela za ekonomiju Sveučilišta Sjever.

Sveučilište Sjever nastalo je spajanjem Veleučilišta u Varaždinu i Medijskog sveučilišta iz Koprivnice, a 2015. postalo je osmo javno hrvatsko sveučilište. 

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 10:05